Nomination in category "Герой на децата" at

Nominated by Теодора Пенева

Анелия Митева

В ролята си на мениджър на голяма компания, тя е посредник в проект, който подпомага бъдещето на деца с онкохематологични заболявания

Анелия Митева в ролята си на мениджър на голяма компания , беше посредник в проекта „Create Your Future – Career Counselling for Cancer Survivors“, иницииран с основната идея да подпомогне по-доброто бъдеще на деца с онкохематологични заболявания.

Екипът се посвети на каузата да построи мост между едни прекрасни младежи – сървайвъри и работодателите с помощта на специално подготвени кариерни консултанти.

Като свидетел и участник в събитието, смело мога да заявя, че децата, които са част от проекта разпознават в нея и целия екип герои. Симпатиите и респекта са и от страна на екипа към децата.

Номинирам г-жа Митева, тъй като смятам нея за достойна майка и мениджър на компания, насочена към много социално ангажирани инициативи. Като мотиватор и човек, който е подал ръка на младежи в нужда, мисля, че тя е прекрасен пример за приноса към правата и благосъстоянието на децата в България.