Nomination in category "Благотворител" at

Nominated by Сдружение ИДЕА (Социалната чайна)

„Айсобар Комърс“

„Айсобар Комърс“ е дългогодишен партньор и дарител на „Социалната чайна“ и активно подпомага техните каузи.

„Айсобар Комърс“ ЕООД е дългогодишен партньор и дарител на „Социалната чайна“.

През 2019г. участват в инициативата „осинови служител“ и подкрепят „Социалната чайна“ като обезпечават работната заплата и осигуровките на един техен служител за цяла година. Също през 2019г. правят коледна акция и даряват ваучери за дрехи, за всички младежи от „Социалната чайна“.

През 2020г., при избухването на пандемията, компанията дарява сума, с която сдружението успява да подпомогне самостоятелно живеещите младежи, които вече не са част от програмата и са загубили работата си, за да могат да се справят с кризата.

През 2021г, „Социалната чайна“ стартира инициатива за дарения за две от момичетата в програмата им, които са абитуриентки и екипът на сдружението иска да им направи „истински“ балове. Когато кампанията приключва и средствата все още не събрани изцяло, именно „Айсоба“ доплащат оставащото.

Като подпомага „Социалната чайна“, като социално предприятие и техните каузи „Aйсобар“ спомага за устойчивостта на работата на екипа и оцеляването на менторската им програма в трудни времена.
Помощта към младежите е чрез подкрепа за осигуряване на независим и достоен начин на живот и качествена интеграция в обществото на социално слаби младежи.

Младежът, чиято заплата те обезпечаваат за период от една година, успешно преминаава програмата и в момента води пълноценен самостоятелен живот. Групата алумни младежи, които остаават без работа в следствие на първият локдаун, успяват да превъзмогнат временната безизходица и също се връщат към пълноценен самостоятелен живот, благодарение на безцената помощ на “Айсобар“.

„Айсобар Комърс“ ЕООД са фирма с дългогодишен опит в сферата на добрите CSR практики и каузата на „Социалната чайна” не е единствената кауза, на която те помагат. Комуникацията с компанията е удоволствие и партньорите ги определят като изключително надежден партньор.